Word Vriend(in)

U kunt Vriend(in) worden van Museum Het Leids Wevershuis en uiteraard verwelkomen wij u graag. Dan draagt u bij aan onze activiteiten en helpt u ons om te blijven bestaan door een stabiele financiële basis.

U wordt al Vriend(in) van het Leids Wevershuis door een donatie te doen vanaf € 10,- per kalenderjaar, maar ieder ander bedrag is meer dan welkom. U kunt dit aangeven in het formulier.

Bedankt alvast en welkom als Vriend(in) van het Leids Wevershuis!

Ja, ik word Vriend(in)

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Let op dat u voor het verzenden uw gegevens correct heeft ingevuld. Deze zijn nodig voor correcte verwerking van donaties en giften voor belastingaftrek.

U krijgt een kopie van dit formulier toegestuurd naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven.

Aftrekpost

Museum het Leids Wevershuis is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de donateur de giften, binnen de daarvoor geldende regels, kan aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Bovendien hoeft Museum het Leids Wevershuis geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die wij ontvangen in het kader van het algemeen belang. Op de website van de Belastingdienst is alle informatie te vinden over de aftrekbaarheid van giften en een ANBI.

» www.belastingdienst.nl/giften

Overige schenkingen

Vindt u de activiteiten van Museum het Leids Wevershuis zo belangrijk dat u graag een grotere financiële bijdrage wilt leveren? Hiervoor bestaan voor particulieren verschillende mogelijkheden: eenmalige gift, periodieke schenking, legaat of erfstelling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Landkroon, onze penningmeester.